Vacatures

Voor onze organistatie zoeken wij:

 

Hulp- en advieslijnmedewerker voorkoming seksueel kindermisbruik

Als hulplijnmedewerker voor Stop it Now heb je via telefoon of chat contact van mensen die bezorgd zijn over hun eigen of andermans seksuele gevoelens en/of gedrag naar minderjarigen.

Klik voor de volledige vacature hier.

 

Programmamedewerker GAMING

De wereld van gaming kent vele leuke kanten, maar ook nadelige. Helpwanted wil haar kennis inzetten in de gamewereld om er samen met de game-industrie voor te zorgen dat deze veiliger wordt.

Klik voor volledige vacature hier.

 

Medewerker hulp en advieslijn online (seksueel) misbruik

Helpwanted is een hulp en advieslijn over online seksueel misbruik. Als hulplijnmedewerker maak je onderdeel uit van groeiend team. Samen beantwoorden we telefoontjes en chats van mensen die te maken hebben gehad met online seksueel misbruik (denk aan zonder toestemming verspreidde naaktbeelden, chantage met naaktbeelden of online grooming).

Klik voor de volledige vacature hier.

 

Medewerker onderzoek en fondsaanvragen

Als projectadviseur fondsen en onderzoek houd je je bezig met het doen van actieonderzoek voor het EOKM en het schrijven van project- en subsidieaanvragen.

Klik voor volledige vacature hier.

 

Analist van afbeeldingen van seksueel misbruik van minderjarigen

Als analist beoordeel je afbeeldingen op strafbaarheid en stuur je een verwijderverzoek indien het materiaal strafbaar wordt bevonden. Vervolgens monitor je ook of het materiaal daadwerkelijk wordt weggehaald.

Klik voor volledige vacature hier.

 

Vrijwilligerswerk

Helaas is het niet mogelijk om als vrijwilliger te werken bij het EOKM of één van haar programma’s. Door de aard van het werk is het niet verantwoord om vrijwilligers in te zetten en de werkzaamheden kunnen enkel uitgevoerd worden door getrainde analisten en hulplijnmedewerkers.