Actieweek Online Veiligheid

Kom op 27, 28 of 29 november 2017 naar de Actieweek Online Veiligheid van Helpwanted.nl in Amsterdam! (voor scholen en ouders) Door middel van film, interactief theater en discussie behandelen we onderwerpen als sexting, grooming en mediaopvoeding.

In de laatste week van november organiseert Helpwanted.nl, een hulplijn voor kinderen en jongeren die met online seksueel misbruik te maken hebben, een actieweek om Amsterdamse jongeren en hun ouders voor te lichten over online veiligheid. Door middel van film, interactief theater en discussie behandelen we onderwerpen als sexting, grooming en mediaopvoeding.

Met gevoel voor humor maken de acteurs deze lastige onderwerpen bespreekbaar. Tijdens de voorstelling krijgen jongeren de mogelijkheid om over deze onderwerpen in discussie te gaan met professionals, ervaringsdeskundigen en elkaar. Daarnaast zal er een ouderavond georganiseerd worden.

Aanmelden
U kunt uw school (gratis) aanmelden voor zowel het jongerenprogramma als de ouderavond of beide. Aanmelden kan tot 26 september door een email te sturen naar helpwanted@helpwanted.nl met onderstaande informatie.

Bekijk de uitnodiging voor meer informatie.